Voor de een is het vloek en de ander een zegen, herfst. Inmiddels kunnen we er met de eerste week van oktober niet meer om heen. De bladeren komen nu echt van de bomen, het heeft al flink geregend en het wordt 's-avonds weer erg snel donker. Vaarwel zomer!

Voor de herfst liefhebbers, de zon, als die er is, geeft alles een prachtige gouden gloed, er kunnen weer kastanjes en eikels geraapt worden, springen in de blaadjes en bovenal hoeft er geen enkel excuus meer verzonnen te worden om de kaarsen aan te steken.

 

De herfstkaarsen van KAAARS.nl kun je ook prima in de winter branden. Het zijn allemaal geuren die goed bij het najaar passen. Oké, nog wel even wachten met die kerstgeuren dan.

Sojakaarsen in mooie bruine of oranje potten of blikken passen goed bij de herfst. We hebben zelfs een heuse Halloween 🎃 kaars.

Onze top 5:

1. Colonial Candle - Finch & Vine - Apple Cardamom - 60 tot 80 branduren
Een warme, zachte ''herfstkeuken'' geur.
De glazen pot met licht etiket en houten deksel, past goed bij een landelijk interieur. De kaars heeft 3 lonten voor een evenwichtige branding

2. Colonial Candle - Wick - Cinnamon Crumble - 60 tot 80 branduren
Ook voor deze geurkaars van Colonial Candle geldt, een typische herfstgeur, door de aanwezigheid van kaneel, kruidnagel en appel. Opvallend is de rode sojawas van de kaars en het mooie houten deksel. Het leuke van de WICK-serie is, dat de kaarsen voorzien zijn van een houten lont wat tijdens het branden voor een gezellig, knisperend geluid zorgt.

 

3. Colonial Candle - Pop of Color - Woodland Blossom - 60 tot 80 branduren
Hoewel Blossom wellicht lenteachtig klinkt, betreft het in deze kaars herfstbloemen (witte jasmijn en weidelelie) en zelfs een vleugje vroege winter, met de dennennaalden. De matglazen pot heeft een mooie paarse kleur en gouden deksel.

 

4. Colonial Candle - Pop Of Color - Copper Leather - 60 tot 80 branduren
De Copper Leather sojageurkaars uit de Pop of Color collectie heeft een mat glas met een mooie goudgele kleur, net als de zonnestralen die de herfst een warme gloed geven. Vallende bladeren, vintage leer en fruit vormen deze heerlijke geur!

 

5. The SOi Company - Petite Shimmer - White Chestnut - 50 branduren
De White Chestnut sojakaars van The SOi Company zit in een prachtig bewerkt glas en is net zoals de naam wit, de binnenkant is echter goud met kleine gaatjes, wat een mooi effect geeft wanneer je de kaars brandt. De geur is zacht en warm en geeft een typisch herfstgevoel, comforting en zoetig.